WEB DIZAJN

IZRADA MODERNIH WEB PREZENTACIJA

Čime god se bavili, šta god proizvodili ili prodavali, ako želimo da naš posao napreduje od ključne važnosti je da budemo prisutni na internetu. Najbolji način za internet reklamiranje jeste web sajt. Danas ako neka firma nije prisutna na internetu kao i da ne postoji.

Svakome od nas nekada zatreba nešto, prvi način kako pokušavamo da pronađemo željeno, je da sednemo za računar ili uzemo telefon i na  pretraživaču potražimo. Tu se sigurno svi slažete sa mnom?

Tako dakle, ukoliko nismo prisutni na internetu naši potencijalni klijenti će pronaći našu konkurenciju što nama nikako ne ide u prilog.

To našim konkurentima u startu daje priličnu prednost. Sa druge strane ukoliko smo prisutni i nasi klijenti uspeju da nas pronadju oni po automatizmu kreću sa razgledanjem našeg web sajta. I tom prilikom sve ulazi u obzir : sam izgled našeg sajta, kvalitet i lepota fotografija, tačnost kao i lakoća pregleda i pronalaženja željenih (traženih) informacija.

Isto je i  kada uđemo u market uvek se osvrnemo okolo pogledamo izgled kako radnje tako i prodavca, ono što je bolje izloženo lakše će i da se proda.

Tako je i na našem web sajtu. Ukoliko uspemo posetioca, da učinimo zadovoljnim on će nam uzvratiti istom merom, odnosno velika je verovatnoća da će nas pozovati ili doći kod nas i tim putem ostvariti uspešnu saradnju. Sa druge strane ukoliko  posetilac ne bude zadovoljan priloženim i viđenim,  u najmanju ruku će se nasmejati našem, nazovimo dobrom sajtu.

ŠTA DOBIJATE PRILIKOM SARADNJE SA NAMA

Možete slobodno reći zbogom troškovima mesečnog održavanja sajta. Sve ono što Vam je potrebno izmeniti, dodati ili ukloniti sa Vaše stranice možete sa lakoćom učiniti sami iz topline vašeg doma. Gde god se nalazili ako imate računar, bez potrebnog poznavanja programiranja  moći ćete da dodate bilo kakav materijal na Vaš sajt. To Vam sve omogućava dobro isprogramiran CMS sajt.

ŠTA JE ZAPRAVO CMS?

CMS (Content Management System) predstavlja odličan sistem koji omogućava da sa velikom lakoćom dodajete, menjate ili brišete slike, tekst kao i audio i video sadrzaj. Slobodno možemo reći da je ovo jako bitno jer što se češće ažurira sajt to je bolje pozicioniran. Najveci internet pretrazivač GOOGLE mnogo voli sajtove koji vode računa o sebi. Oni tim putem dobijaju bolju poziciju prilikom pretrage. Ažuriranje sadržaja na Vašem sajtu bilo bi poželjno da se radi barem 1 u sedam dana. Nešto više o svemu ovome možete pronaći kod nas u odeljku SEO ili na blogu.

U zavisnosti od Vaših potreba kao i želja biramo i poželjan I odgovarajući CMS najčešće se koriste Joomla, WordPress kao I mnogi drugi. Koji god od alata koristili Vaš uspeh je siguran.Sve prednosti koje nude CMS sajtovi:

  • Nema visokih troskova održavanja.
  • Odlična pozicioniranost i “ljubav” od strane pretraživača.
  • Lakoća unošenja i izmene sadržaja.
  • Ogroman asortiman alata i mogućnosti za izradu funkcionalnog i atraktivnog sajta.
  • Podršaka za sve tipove uređaja ( mobilne telefone, tablete, računare, televizore, …).

PROCES IZRADE WEB SAJTA

  1. Analiza i struktura izrade web sajta na osnovu želja i potreba klijenata,
  2. Dizajn idejnog rešenja i predstavljanje istog klijentu,
  3. Implementacija – izrada web sajta idejnog rešenja odobrenog od strane klijenta,
  4. Administracija- unos sadržaja i testiranje,
  5. Postavljanje i puštanje u rad web sajta po odobrenju klijenta,

A SADA MALO O NAMA

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama stojimo Vam na raspolaganju 24h dnevno. Možete nas kontaktirati putem telefona, maila ili doći licno u naše prostorije . Svaka Vaša želja će biti ispunjena. Dobar tim stručnjaka sa velikim znanjem i iskustvom ali i sa narucito velikom i pozitivnom energijom koju šire i na svoju okolinu. Uspeće da pretvore svaku Vašu želju i zamisao, u jedan pre svega funkcionalan i markentiški ODLICAN sajt.

Podelite ovu stranu
Skip to content