eMeni - QR Kod meni

Dobrodošli u budućnost naručivanja hrane u restoranima!

Skeniraj QR Kod na stolu

Uzmite svoj telefon i skenirajte QR kod koji se nalazi na stolu sipred Vas.

Odaberite hranu ili piće po izboru

Kada se otvori stranica odaberite željenu hranu, piće, dezert.

Spremni ste da poručite

Kada ste odabrali željene artikle spremni ste da poručite.

Zašto da koristite QR Kod meni?

Predstavljamo vam našu inovativnu aplikaciju QR Code za elektronski meni restorana. Sada možete uživati u vrhunskom iskustvu naručivanja hrane uz samo jedan dodir na vašem pametnom telefonu.

Zaboravite na tradicionalne menije koji su nepraktični i zastareli. Naša QR Code aplikacija transformiše način na koji restorani prezentiraju svoje menije. Samo skenirajte QR kod na stolu i otvorite vrata prema širokom spektru ukusnih jela, pića i specijaliteta koje restoran nudi.

Jednostavnost je ključna reč. Naša intuitivna aplikacija omogućuje vam brzo pregledavanje raznovrsnih opcija jela. Sve informacije o hrani su na dohvat ruke, uključujući sastojke, alergene i nutritivne vrednosti. Tako možete doneti informisane odluke o svojoj porudžbini.

Ušteda vremena

Uz našu aplikaciju QR Code, restorani takođe mogu lako ažurirati svoje menije. Novi specijaliteti ili sezonska jela mogu se brzo dodati bez potrebe za štampanjem novih fizičkih menija. Ovo čuva drveće i smanjuje troškove za restorane.

Ocena gostiju

Aplikacija QR Code takođe pruža mogućnost pregleda ocena i komentara drugih korisnika. Možete otkriti omiljene specijalitete drugih gostiju i dobiti preporuke za najbolja jela u restoranu. Podelite svoje iskustvo sa drugima putem recenzija i doprinesite zajednici ljubitelja dobre hrane.

Bezbednost

Bezbednost je naš prioritet. Aplikacija QR Code eliminiše potrebu za deljenjem fizičkih menija između gostiju, čime se smanjuje rizik od prenosa zaraznih bolesti. Samo skenirajte QR kod na svom stolu i uživajte u bezbednom i higijenskom načinu naručivanja hrane.

Ne propustite priliku da iskusite budućnost naručivanja hrane već danas! Preuzmite našu aplikaciju QR Code i uživajte u praktičnom, brzom i bezbednom načinu naručivanja hrane u restoranima. Oslobodite se ograničenja tradicionalnih menija i zaronite u svet ukusnih mogućnosti koji su vam na dohvat ruke.

 

Informacije

065/87-88-150

Skip to content