Internet marketing

Posedujete dobru ideju za posao? Želite da Vas vidi što veći broj ljudi? Internet oglašavanje je pravo mesto za Vas!

Na internetu postoje mnoga mesta i razni načini za oglašavanje za oglašavanje. U zavisnosti od Vaših ambicija, želja ali i budžeta koji je dostupn za marketing nudimo Vam usluge oglašavanja:

 • SEO (Search engine optimization)
 • Marketing na društvenim mrežama
 • Plaćene kampanje (PPC)
 • Email marketing
 • SMS marketing

Oglašavanje na Google-u

Ukoliko nam je želja da naša stranica ima što veći broj poseta najbolje rezultate dobićemo ako se oglašavamo putem GOOGLE-a. Oglašavanje na najpopularnijem internet pretrazivaču ima dosta prednosti. Slobodno možemo reći da u zavisnosti na kvalitet usluge cena nije velika, imamo mogućnost da sami odredimo svoj budžet i na osnovu njega zavisiće dužina trajanja reklamiranja ili broj klikova, tačnije posetilaca našeg sajta. Jedna od bitnih karakteristika i prednosti google oglašavanja je ta što nam omogućava da naš oglas može da vidi određena ciljna grupa koju mi želimo. Google nam daje i precizne rezultate dobijenog.

Ova kompanija nam pruža širok asortiman usluga pa pored reklamiranja našeg sajta na pretraživaču možemo iznajmiti prostor rezervisan za reklamiranje gde određeni posetioci na određenim sajtovima mogu da vide našu zvučnu ili video reklamu (baneri). Google nam pruža mogućnost reklamiranja i putem njihove mail mreže (GMAIL) ovo nam otvara vlike mogućnosti jer samo kod nas u Srbiji postoji oko 900 000 korisnika gmail-a. Jedan od novih ali sigurno rezultatski jednak vid reklamiranja je putem youtube. Najveća prednost ovakvog vida reklamiranja je to što nam ova kompanija ne računa pregled ukoliko posetilac nije pogledao minimum 30 sekundi ili 90% od ukupnog vremena koliko traje naša reklama.

Društvene mreže:

Svaka kompanija koja vodi računa o svom statusu mora biti prisutna na društvenim mrežama. Mi to možemo raditi za Vas. Nudimo Vam kreiranje i izvođenje raznih vrsta marketinških kampanja na facebook, instagram, linkedin i mnogobrojnim drugim društvenim mrežama.

Svako i sve što postoji mora biti prisutno na facebook-u, inače kao da ga nema. Slično kao i google, facebook nam mnogo pomaže da naš oglas dođe do ciljne grupe tj. do onih ljudi koji su tražili slične ili iste proizvode i usluge. Tako da ovaj vid oglašavanja nam nudi savršenu proporciju cene sa kvalitetom usluga.

Linkedin je pravo mesto za svaku kompaniju koja je ozbiljna u nameri da napreduje i da stekne što veći broj poslovnih partnera. Ova mreža nam pruža velike mogućnosti u poslovnom svetu i na njoj imamo mogućnost da izgradimo online zajednicu i da našu kompaniju a i nas postavimo kao lidera koji je spreman da uloži mnogo vremena i truda zarad napredka i postizanja novih poslovnih uspeha.

Instagram je jedna od kompanija koja u poslednjih par godina beleži nagli rast broja svojih korisnika i pruža nam odlično polje vizuelno reklamiranje svojih proizvoda na mobilnim uređajima.

Email marketing

Na osnovu potreba klijenata dizajniramo newsletter i šaljemo na veliki broj email adresa koje obezbeđuje klijent. U ponudi imamo i newsletter sistem koji može biti na našem ili klijentovom serveru. Naša dizajnerska rešenja mogu se implementirati na sve popularne NL platforme kao što je mailchimp, Emma, MyMail, AcyMailnig, …

Ukoliko klijent odluči za iznajmljivanje našeg servera dobija NL sistem na kome sa velikom lakoćom može kreirati veliki broj kampanja, pratiti statistiku otvaranja i klikova, kreirati email liste, …

Usluga pruža sledeće mogućnosti:

 • Odabir šablona  iz naše baze ili kreirati novi šablon
 • Kreiranje i arhiviranje email pošte
 • Kreiranje email listi, uvoz i izvoz adresa iz i u više različitih formata
 • Zakazivanje slanja email poruka u tačno definisano vreme
 • Arhiviranje
 • Statistika (praćenje broja poslatih mejlova, broja otvorenih poruka, broja klikova, …)
 • Uvoz/Izvoz newsletter lista u okviru sistema uz pomoc csv fajlova
 • Personalizovano slanje email poruka
 • Anti spam zaštite
Share This
Skip to content